Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

ultrAslan UNI Kırklareli, Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda desteklemek için Sivasspor maçında hem stadyumda hem de Kırklareli'de bir araya geldi.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında evinde oynayacağı Sivasspor ile ligde 36. kez karşılaşacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 35. hafta yarın oynanacak MKE Ankaragücü - Alanyaspor ve Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçlarıyla başlayacak.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 34. haftası yarın oynanacak Adana Demirspor - Galatasaray maçıyla başlayacak. Hafta, 27 Nisan Cumartesi günü de Fenerbahçe...

Spor

ultrAslan UNI Kırklareli, Galatasaray - Pendikspor maçını coşkuyla izledi. Taraftarlar ekran başında takımlarına destek verdi.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hedeflerinin kazarak devam etmek olduğunu söyleyerek, "Mayıslar bizimdir diyerek devam etmek istiyoruz" dedi.

Spor

Galatasaray; futbol takımı oyuncularından Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan’ın sözleşmelerini uzattı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın oynanacak Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçıyla başlayacak.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe, galibiyet serilerini sürdürdü

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç...

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 16. kez karşı karşıya gelecek.