Genim Haberleri

Genim haberleri ve güncel Genim gelişmeleri, Genim ile ilgili tüm video, Genim fotoğrafları ve Genim haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, partisinin Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ile istişarelerde bulundu.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim ve yönetim kurulu üyeleri, Vize ilçesinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Gündem

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, Zeynep ve Mehmet çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını başarıyla tamamladı.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı, seçim sonrası ilk toplantısını İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim yönetiminde gerçekleştirdi.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, şehit Varol Çalışkan'ın ailesini ziyaret...

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir'in yönetiminde düzenlenen toplantıya katıldı.

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirdiği istişare toplantısında bir araya geldi.