Hıdırellez Haberleri

hıdırellez haberleri ve güncel hıdırellez gelişmeleri, hıdırellez ile ilgili tüm video, hıdırellez fotoğrafları ve hıdırellez haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Kültür Sanat

Ürünlü Köyü'nde Hıdırellez Sütlü Kahve kutlamaları coşkuyla gerçekleşti. İnece Belediye Başkanı Arı, "Mutluluk ve bereket diliyoruz" dedi.

Kültür Sanat

TÜRSAB Trakya Bölge Başkanı Egemen Aydın, Edirne’de düzenlenen Kakava - Hıdırellez Şenlikleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kültür Sanat

Edirne'de baharın müjdecisi Hıdırellez, Roman vatandaşlar tarafından coşkuyla kutlandı.

Kültür Sanat

Edirne’de dün Kakava ateşinin yakılmasıyla zirveye ulaşan şenlikler, gün ağarıncaya kadar aralıksız devam etti.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Hıdırellez Kültür ve Bahar Bayramı'nda milletimizin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, kültürel mirasımızın korunmasının önemine dikkat çekti.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, baharın gelişini ve bereketin simgesi olan Hıdırellez'i hemşehrileriyle birlikte kutladı.

Kültür Sanat

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı öncülüğünde düzenlenecek olan Hıdırellez etkinliği, 5 Mayıs Pazar günü Çamlık Mesire Alanı'nda gerçekleşecek.

Gündem

Kırklareli Kofçaz Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hıdırellez Şenliği için tüm halkı pikniğe davet ediyor.

Kültür Sanat

Edirne'de her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde kutlanan ve binlerce turist ağırlayan Kakava ve Hıdırellez şenliklerine kısa bir süre kala yöresel...

Kültür Sanat

Edirne'de her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen, yurt içi ve yurt dışından on binlerce turistin katılımıyla gerçekleştirilecek Kakava Hıdırellez Şenlikleri'ni...