Kırklareli Kofçaz Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel Hıdırellez Şenliği için piknik düzenliyor. Tüm halkın katılımına açık olan etkinlik, 5 Mayıs Pazar günü Bayrampaşa Belediyesi Mesire Alanı'nda gerçekleştirilecek.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Dernek yönetimi, bu özel günü kutlamak ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla halkı pikniğe davet ediyor. Piknik davetiyelerinin dernek lokalinden veya yönetim kurulu üyelerinden temin edilebileceği belirtildi.

Hıdırellez Şenliği'ne katılmak isteyenler için ulaşım ve otopark ücretlerinin dahil olduğu belirtildi. Etkinlik için belirlenen katılım ücreti 200 TL olarak açıklandı. Ayrıca, etkinlik günü için belirlenen araç kalkış saatinin 09:00 olduğu duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kırklareli Kofçaz Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin düzenlemiş olduğu hıdırellez pikniğimize tüm halkımız davetlidir. Davetiyelerinizi dernek lokalimizden veya yönetim kurulundaki arkadaşlarımızdan temin edebilirsiniz. Dernekler bağışlarla yaşamaktadır. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay