İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Dünya

İsrail'in bağımsızlığını ilan ettiği Nekbe Günü'nün (Büyük Felaket) 76'ncı yıl dönümünde Batı Şeria’daki Filistinliler sokaklara döküldü.

Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv ve Kudüs’te yüzlerce kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun konutunun önünde hükümet karşıtı protesto düzenledi.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’de başlattığı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 971’e, yaralananların sayısı 78 bin 641’e yükseldi.

Dünya

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İsrail ile Hamas arasındaki esir takası ve Gazze Şeridi’nde ateşkes müzakerelerindeki...

Dünya

Biden, ABD bombalarının Gazze’de sivillerin öldürülmesinde kullanıldığını kabul etti

Dünya

İsrail'in dün Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah Sınır Kapısı'nın Filistin tarafını ele geçirerek geçişleri kapatması, tedavi görmek için Mısır'a gitmeyi bekleyen...

Gündem

Kırklareli İHH, İsrail'in Filistin üzerinde uyguladığı zulmü duyurmak ve kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla Kırklareli saat meydanı önünde bir basın açıklaması düzenledi.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu telefonda görüştü.

Dünya

İsrail’in 203 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 356’ya, yaralıların sayısı ise 77 bin 368’e yükseldi.

Gündem

Edirne'de Trakya Üniversitesi öğrencileri tarafından İsrail'in Gazze'yi işgalini kınamak amacıyla “Gazze İçin Ses Ol” isimli protesto gerçekleştirildi.

Asayiş

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ziyaret için geldiği Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi önünde, Filistin destekçisi bir grup tarafından...

Dünya

Gazze Şeridi’nde İsrail’in saldırıları nedeniyle yerlerinden edilen Filistinli çocuklar, çadırlarda gönüllü hocalardan hafızlık dersi alıyor.