Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Haberleri

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü haberleri ve güncel Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gelişmeleri, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü fotoğrafları ve Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Babaeski ilçesinde bulunan Agroberk Küçükbaş Hayvan Çiftliği'ni ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Gündem

Babaeski ilçesinde su ürünleri denetimleri, su ürünlerinin korunması ve yasadışı avcılığın önlenmesi amacıyla titizlikle gerçekleştiriliyor.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçelerinde süne mücadelesi kapsamında Babaeski ve Lüleburgaz'da yumurta sürveyine başladı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz'da bulunan bitki koruma ürünleri bayilerini mevzuata uygunluk açısından denetledi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 'Çiftçi Eğitim İhtiyaç Analizi' için Vize İlçesi'nde anket çalışmaları gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesine bağlı köylerde kurulan demonstrasyon alanlarını kontrol etti.

Gündem

Lüleburgaz’a bağlı köylerde düzenlenen toplantıda, yeni tarım politikaları ve desteklemeler hakkında üreticilere bilgiler aktarıldı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Babaeski ve Vize ilçelerinde çiftçi bilgilendirme çalışmaları ve kıymetlendirme surveyi faaliyetlerine başladı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yetiştiricilere destek ödemelerini duyurdu.

Gündem

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırklareli'deki hububat alanlarında bitki gelişimi ve hastalık kontrolleri gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırıkköy köyü'nde bulunan ari işletmede brusella hastalığıyla mücadele ediyor.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilimize bağlı köylerdeki girişimci kadın üreticilere destek veriyor.