Kırklareli Valiliği Haberleri

Kırklareli Valiliği haberleri ve güncel Kırklareli Valiliği gelişmeleri, Kırklareli Valiliği ile ilgili tüm video, Kırklareli Valiliği fotoğrafları ve Kırklareli Valiliği haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Valiliği, il genelinde 8 Mayıs'tan itibaren ormanlık alanlara girişlerin 177 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.

Gündem

Trafik Şube Müdürlüğü, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Minimall AVM'de düzenlenen bilgilendirme standıyla trafik bilincini artırdı.

Eğitim

Kırklareli Valiliği hizmet aracı olarak kullanılan yerli otomobil TOGG, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle buluştu.

Gündem

Kırklareli Valiliği, beklenen toz taşınımı nedeniyle bölgede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.

Gündem

Kırklareli Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kapalı Spor Salonu'nda kutlama programı düzenledi.

Gündem

Kırklareli Valiliği’nin katkılarıyla, Ulanlı (Ruen) Belediyesi'nin Ruen Kültür Merkezi'nde çocuk şenliği düzenliyor.

Gündem

Kırklareli Valiliği, Ramazan Bayramı münasebetiyle huzur ve güvenliğin sağlanması için görevlerini 7/24 sürdüren Jandarma personeline teşekkür etmek amacıyla İl Jandarma...

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısı’nda alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Gündem

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan duyuruda, Kırklareli’nde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.

Gündem

Vali Birol Ekici, Kızılay Genel Merkezi Teşkilat Birimi Başkan Yardımcısı Berat Barin ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Gündem

Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği, Kırklareli'nde düzenlediği iftar programında Bulgaristan'dan gelen misafirlerle bir araya geldi.

Asayiş

Kırklareli’nde markette alışveriş yaparken bir kadın tacize uğradı, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.