Mehmet Özmüş Haberleri

Mehmet Özmüş haberleri ve güncel Mehmet Özmüş gelişmeleri, Mehmet Özmüş ile ilgili tüm video, Mehmet Özmüş fotoğrafları ve Mehmet Özmüş haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, Birlik ve Beraberlik Yemeği'ne katılanlara teşekkürlerini iletti. Emek dayanışması güçleniyor.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi, Cam Çalışanları Birlik ve Beraberlik Yemeği'nde dayanışmayı pekiştirdi. Genel ve yerel yönetim bir araya geldi.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Özmüş, 1 Mayıs'ın dil, din, inanç ve siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm emekçilerin bayramı olduğunu...

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'na katılım çağrısı yaparak Lüleburgaz halkını Kongre Meydanında buluşmaya davet etti.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Çetintaş önderliğindeki heyeti, Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık'ı ziyaret ederek başarılar diledi.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş ve beraberindeki heyet, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etti.