Özkan Haberleri

Özkan haberleri ve güncel Özkan gelişmeleri, Özkan ile ilgili tüm video, Özkan fotoğrafları ve Özkan haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın idam edilmesinin yıl dönümünde mesaj yayımladı.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret etti. Sektör temsilcilerine teşekkür eden Özkan, tarım ve hayvancılık...

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Kırklareli Muaythai Federasyonu İl Hakem Kurulu Başkanı Gönül Çelik ile Antalya’da bir araya geldi.

Gündem

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Erol Özkan, Ramazan Bayramı öncesinde sevdiklerinin bayramını kutlayarak, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, yeni göreve başlayan Belediye Başkanlarına başarılar diledi.

Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Siyaset

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alarak yeniden aldı. CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, mazbata töreninde İmamoğlu’nu yalnız bırakmadı.

Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Ahmetbey Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Altıntaş’ın seçim çalışmalarına katıldı.

Gündem

Gezi Direnişi'nin 700. gününde TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu, adalet arayışını sürdürerek tutuklu arkadaşlarının serbest bırakılmasını talep ediyor.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Babaeski Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat'a destek verdi.

Gündem

TMMOB Kırklareli İKK Sekreteri Erol Özkan, dostlarıyla bir araya gelerek çevre ve doğa konularında kafa yormaya devam ettiklerini belirtti.