Sınav Haberleri

Sınav haberleri ve güncel Sınav gelişmeleri, Sınav ile ilgili tüm video, Sınav fotoğrafları ve Sınav haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

“Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı”nın 16’ncısı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

Eğitim

Vize İlçe Halk Kütüphanesi, gençler için sınav stresi ve kaygısı üzerine özel bir sohbet düzenledi. Samimi ortamda deneyimler paylaşıldı.

Sağlık

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yoğun bakım hemşirelerinin sertifikalarını yenilemek için resertifikasyon sınavı düzenledi.

Gündem

Kırklareli TSO’da “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Sınavı” gerçekleştirildi.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, Online B-Pisa sınavında başarı gösterdi. Öğrenciler, sınavı başarıyla tamamlayarak analitik düşünme yeteneklerini sergilediler.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, LGS sınavı öncesi okullarda yürütülen çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı düzenledi.

Gündem

Kırklareli İl Müftülüğü ve TDV Kırklareli Genç Komisyonu, üniversite öğrencilerine sınav haftasında çorba ikramında bulundu.

Eğitim

Kırklareli TOBB Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen deneme sınavıyla Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencileri LGS sürecine hazırlıyor.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi vize sınavları öncesi öğrencilere yönelik mesaj yayımladı.

Eğitim

TÜGVA Kırklareli İl Temsilciliği, Türkiye Entelektüel Oyunları Yarışması'nın ilk etap sınavını gerçekleştirdi.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü 8. sınıf öğrencileri, Kırklareli Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen LGS sınavına katılarak yeni bir ortamda sınav heyecanını yaşadı.

Eğitim

ultrAslan UNI Kırklareli, vize sınavları öncesinde kardeşlerine başarılar diliyor.