Taziye Haberleri

Taziye haberleri ve güncel Taziye gelişmeleri, Taziye ile ilgili tüm video, Taziye fotoğrafları ve Taziye haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası, genç girişimcilerin ilham kaynağı Sezai Hazır için baş sağlığı dileklerini iletti.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İstanbul'da trafik kazasında şehit olan polis memuru Emrah Büke’ye Allah’tan rahmet diledi.

Gündem

Hekim Birliği Sendikası, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaparken kanser tedavisi gören Üroloji Uzmanı Dr. Baran Antar'ın vefatını derin...

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, uzun yıllar Kırklareli Valilerine hizmet veren Necdet Bağcı'nın vefatı sebebiyle ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, vefat eden Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanı Volkan Ümmüşoğlu’nun ailesini ziyaret etti.

Gündem

DİSK Emekli-Sen Babaeski Şubesi, Zehra Kurtoğlu’nun vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Gündem

TSD Kırklareli Şubesi, derneğin gönüllü üyesi Sevdiye Kırkaya’nın kayınvalidesi Hatice Kırkaya’nın vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan için taziye mesajı yayımladı.

Gündem

Bizbize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, Bahattin Aygün’ün vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

Gündem

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Sibel Kesimoğlu’nun babası İlhan Pektaş'ın vefatı üzerine baş sağlığı mesajı yayınladı.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Saray ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.