Tören Haberleri

tören haberleri ve güncel tören gelişmeleri, tören ile ilgili tüm video, tören fotoğrafları ve tören haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, evlatları Merve ve Taha çiftinin nikah törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Zeynep ve Mehmet Emin Baldız çiftinin oğlu İbrahim'in sünnet törenine katılım sağladı.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Kübra ve Barış çiftinin nişan merasimine katılarak, genç çifte mutluluklar diledi ve aileleri tebrik etti.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen ödül törenine katılarak, öğrencilerin başarılarını kutladı.

Sağlık

Edirne'de Eczacılık Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Gündem

Belediye Başkanı Ercan Özalp, Vize Ziraat Odası tarafından düzenlenen törene katılarak Çiftçiler Günü’nü kutladı.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Ayşe ve Oğuz çiftinin nişan törenine katılarak, yüzüklerini taktı.

Gündem

Dün yaşamını yitiren Üroloji Uzmanı Doktor Baran Antar'ın vefatı dolayısıyla Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Gündem

Kırklareli’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı. Hava muhalefeti nedeniyle ana tören Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Gündem

Çanakkale’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtında çelenk sunma töreni düzenledi.

Gündem

Üsküp Beldesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü için çelenk töreni düzenlendi.

Eğitim

Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerini mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Tören gurur verici anlara sahne oldu.