Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Sağlık

Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde belirsiz bir nedenle yangın çıktı. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekibi yardıma koştu.

Gündem

Kırklareli Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler, Ramazan ayının son günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri dağıttı.

Gündem

Lüleburgaz Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde Şehit ve Gazi Aileleri Derneği üyeleri, Kaymakamı ziyaret etti. Dernek faaliyetleri ve hediye sunumu gerçekleşti.

Gündem

Türkiye Diyanet Vakfı Kırklareli Kadın Kolları, yetim çocukları unutmadı. Okullarda eğitim gören yetim çocukları ziyaret ederek bayram alışverişi için yardımlarda...

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, çiçek yerine ihtiyaç sahiplerine destek çağrısı yapıyor.

Özel Haber

15 gün önce hastaneden çıktığını söyleyen Ramazan Şato, o günden beri yatacak yeri olmadığı için Kırklareli Otogarında geceyi geçirdiğini söyledi.

Gündem

Türk Kızılay'a ait aşevinde ihtiyaç sahibi bin 200 aile için pişirilen sıcak yemekler görevlilerce titizlikle hazırlanıyor.

Gündem

Kırklareli Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik düzenlediği yardım kampanyasıyla toplumsal dayanışma ruhunu güçlendiriyor.

Spor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kırklareli’nde bulunan amatör spor kulüplerine 7 milyon nakdi yardım yapıldı.

Dünya

Güney Kıbrıs’tan deniz yoluyla gönderilen 200 tonluk yardım, Gazze’nin kuzeyindeki halka dağıtıldı.

Dünya

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’ne 13’üncü havadan yardım operasyonunun gerçekleştiği bildirildi.

Dünya

Alman Hava Kuvvetleri tarafından Gazze’ye ilk kez havadan yardım bırakıldığı, 4 tonluk yardımın bin metre yükseklikten Gazze’ye indirildiği aktarıldı.