Yüce Haberleri

Yüce haberleri ve güncel Yüce gelişmeleri, Yüce ile ilgili tüm video, Yüce fotoğrafları ve Yüce haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

8 Kasım Ortaokulu'nun öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte sergilenen projeler ve yapılan çalışmalar, dijital vatandaşlık becerilerinin önemini bir kez daha gözler önüne...

Spor

Hentbol Minik Erkekler İl Finalinde zafer kazanan Lüleburgaz G7 Spor Kulübü, Kaymakam Salih Yüce'yi makamında ziyaret etti.

Gündem

Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var, Kaymakam Salih Yüce'yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Gündem

Lüleburgaz’a bağlı köylerde düzenlenen toplantıda, yeni tarım politikaları ve desteklemeler hakkında üreticilere bilgiler aktarıldı.

Gündem

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Ramazan Yaman Fen Lisesi'nde düzenlenen Bilim Fuarı'na katılarak öğrencilerin çalışmalarını inceledi.

Gündem

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Lüleburgaz İlçe Temsilciliği Başkanı Faruk Batı ve dernek üyesi Hasan İnan, Kaymakam Salih Yüce'yi ziyaret etti.

Gündem

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

Gündem

TEK Anaokulu Şirinler Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce'yi ziyaret etti.

Gündem

Lüleburgaz’da düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu’’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

Gündem

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Murat Karayılan, görevine başlamasının ardından Kaymakam Salih Yüce'yi ziyaret etti.

Gündem

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, yeni görevi dolayısıyla Kaymakam Salih Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu.

Gündem

Örnek bir davranış sergileyen Kuzey Selim Erdem, bulduğu parayı emniyete teslim ederek takdir topladı. Kaymakam Yüce, teşekkür etti.