Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Kırklareli için hizmet vizyonunu ve taahhütlerini açıkladı. Bulut, yaptığı açıklamada, Kırklareli'nin kendileri için sadece bir şehir değil, gönül evleri olduğunu belirtti. Altyapıdan sosyal olanaklara, yeşil alanlardan kültürel değerlere kadar her alanda hizmetin hak edildiğini vurguladı.

Bulut'un ifadelerine göre, Kırklareli'nin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin sunulması için Cumhur İttifakı olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti. Şehrin altyapısının güçlendirilmesi, sosyal olanakların artırılması ve yeşil alanların çoğaltılması gibi konuların öncelikleri arasında olduğunu dile getirdi.

Ayrıca, kültürel değerlerin korunması ve yaşatılması için de projelerinin olduğunu belirten Bulut, Kırklareli'nin zengin kültürel mirasının gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Bulut açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Odağımızda sadece gönül evimiz Kırklareli’mizle, altyapısından sosyal olanaklarına, yeşil alanından kültürel değerlerine kadar her alanda hak ettiğimiz hizmet için geliyoruz”

Derya Bulut'un açıklamaları, Kırklareli'nin geleceği için umut vadeden hizmetlerin planlandığına işaret ediyor. Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı, şehrin her alanında gelişmeyi ve ilerlemeyi hedefleyerek, Kırklareli'nin daha yaşanabilir bir şehir olması için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

 Haber: H. Murat Taner