DEVA Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Rifat Rafael Haleva, yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi'ndeki pasajları, Karakaş Bey Sokağı'ndaki dükkanları ve Mandıra Sokağı'nı ziyaret etti. Haleva, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve destek istedi.

Ziyaretler sırasında Haleva, esnaflarla samimi sohbetler gerçekleştirdi ve onların beklentilerini, taleplerini dinledi. Ayrıca, vatandaşların kentle ilgili görüşlerini ve önerilerini de aldı. Haleva, halkla doğrudan temas kurarak, belediye başkanı olması durumunda yapacağı projeleri ve vaatleri anlattı.

Haleva, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Bugün Cumhuriyet Caddesindeki tüm pasajları, Karakaş Bey Sk. tüm dükkanları ve içindeki tüm pasajları, son olarak da Mandıra Sk. tümü ile bitirerek, çok verimli bir gün geçirdik. Seçim bir yana, çok iyi insanlarla tanıştık. Sevginize layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Hedefi zirveye diktik, kimseden korkumuz çekincemiz yok. Omuzlarımızda bize olan güveninizi ağırlığını hissediyoruz ve bu bize güç katıyor. Teşekkürler Kırklareli.’’ şeklinde konuştu.

Haber: Arzu Dursun Atay