TEM'de minibüs hafif ticari araca çarptı: 2 ölü, 4 yaralı TEM'de minibüs hafif ticari araca çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Emniyet Genel Müdürlüğü, ülke genelinde olduğu gibi Kırklareli'de de otobüs güvenliği denetimlerini sürdürüyor. Yapılan açıklamada, vatandaşların güvenli bir şekilde otobüs yolculuklarını tamamlamaları için bilgilendirme faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Emniyet yetkilileri, yapılan denetimlerde "Hangi koltukta oturursan otur; Kemerini Tak" kampanyasıyla vatandaşları güvenlik önlemlerine dikkat etmeye çağırıyor. Kırklareli'deki otobüs güzergahlarında gerçekleştirilen denetimlerle, yolcuların seyahatlerini güvenli bir şekilde tamamlamaları hedefleniyor.

Vatandaşların güvenliği ve memnuniyeti için yoğun bir çaba harcayan Emniyet Genel Müdürlüğü, Kırklareli'deki otobüs seyahatlerinin güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti. Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Hangi koltukta oturursan otur; Kemerini Tak. Vatandaşlarımızın otobüs yolculuklarını güvenli bir şekilde tamamlamaları için bilgilendirme faaliyetlerimiz devam ediyor. Kırklareli. Hayatla Yarışılmaz”

Haber: Hacı Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner