Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesindeki işletmelerde güvenli gıda denetimlerini aktif bir şekilde yürütüyor.

Asayiş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, asayiş uygulamasında yakalanan 24 yabancı uyruklu kadında cinsel yolla bulaşan hastalık olduğu tespit edildi.

Gündem

Babaeski ilçesinde su ürünleri denetimleri, su ürünlerinin korunması ve yasadışı avcılığın önlenmesi amacıyla titizlikle gerçekleştiriliyor.

Gündem

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Kırklareli Orman İşletme Şefliği'nde titiz bir denetim gerçekleştirdi. Orman kaynaklarının korunması için önemli adım.

Asayiş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu Beldesinde, yük taşıyan araçlar denetlendi.

Asayiş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde polis tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimde 6 motosiklet trafikten men edildi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz'da bulunan bitki koruma ürünleri bayilerini mevzuata uygunluk açısından denetledi.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yapılacak çalışmalar için belediye depolarını ve itfaiye birimini yerinde inceledi.

Asayiş

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Jandarma ekipleri tarafından okul servisleri ve okul çevrelerinde trafik denetimi yapıldı.

Asayiş

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, Babaeski ilçesinde motosiklet ve motorlu bisiklet denetimi gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesindeki gıda işletmelerine yönelik denetimlerin devam ettiğini duyurdu.

Asayiş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, polis tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimde, 6 motosiklet trafikten men edildi.