Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel buluşma yemeği etkinliğini düzenledi. Dernek yöneticileri ve üyeleri, bir araya gelerek hemşehrilerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlikte, Dernek yöneticileri Serkan Karakaya, Abidin Önel, Mehmet Özşeker, ve Şadun Önal tarafından hazırlanan yemeklerle misafirlere lezzetli bir ziyafet sunuldu. Misafirler, yemeğin tadını çıkarırken, Dernek Başkanı Serkan Karakaya ve Dernek Kurucularından Mevlüt Tunç'un ufak bir türkü şöleni düzenlemesi de etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Katılımcılar, birbirinden lezzetli yemeklerin tadını çıkarırken, geleneksel buluşma etkinliği, Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin birlik ve beraberliğe verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;   “Geleneksel buluşma yemeklerimizde Derneğimizin yönetici ve Üyelerinden Serkan Karakaya, Abidin Önel, Mehmet Özşeker, Şadun Önal ve misafirlerimize vermiş olduğu yemeğe teşekkür ederiz. Kıymetli Hemşerilerimiz ve misafirlerimize de teşrif ettikleri için teşekkür ederiz. Bizlere ufak bir türkü şöleni yaşatan Değerli Dernek Başkanımız Serkan Karakaya ve Dernek Kurucularımızdan Mevlüt Tunç’a teşekkür ederiz”

Haber: Arzu Dursun Atay