Mücadele dolu 2023-24 Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2.Amatör Lig’inin  startı, Üsküp Spor'un etkileyici bir galibiyetiyle verildi. Ligin ilk haftasında rakibi Hamitabatspor'u 6-0 gibi net bir skorla mağlup eden Üsküp Spor, şampiyonluk iddiasını ilk maçında göstererek adeta rakiplerine gözdağı verdi.

Üsküp Spor, galibiyetle ayrıldığı ilk maçı ev sahibi takım statüsünde oynadı. Bu hafta ise deplasmanda mücadele verecek olan Üsküp Spor, 17 Mart 2024 tarihinde Osmancık Gençlik Spor Kulübü'nün konuğu olacak. Futbolseverler, bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

Pınarhisar Sentetik Saha'da gerçekleşecek olan müsabaka, saat 14.15'te başlayacak. İki takım arasındaki mücadele, ligdeki sıralamaları belirleme adına büyük önem taşıyor. Üsküp Spor, Hamitabatspor galibiyetiyle moral bulurken, Osmancık Gençlik Spor Kulübü ise kendi sahasında taraftarının desteğiyle galibiyet arayacak.

 Ligdeki ilk haftanın ardından, her iki takım da güçlü rakiplerini yenerek sezona iddialı bir giriş yapmak istiyor. Gözler, Pınarhisar Sentetik Saha'daki bu önemli mücadeleye çevrildi.

Haber: Arzu Dursun Atay