Lig Haberleri

Lig haberleri ve güncel Lig gelişmeleri, Lig ile ilgili tüm video, Lig fotoğrafları ve Lig haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 38. haftasında Kırklarelispor, evinde Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek.

Spor

Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig'in yedinci haftasında Üsküpspor, lider Lüleburgaz Vatanspor'a ile karşı karşıya gelecek.

Spor

Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig’in altıncı hafta maçında Üsküpspor ile Ahmetbey Karşıyaka Gençlikspor karşı karşıya geliyor.

Spor

Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig'in beşinci haftasında Üsküp Spor, deplasmanda Lüleburgaz Adaletspor'u 3-1 yenerek ligdeki dördüncü galibiyetini aldı.

Spor

Kırklarelispor ile Serik Belediyespor arasındaki kritik mücadele bugün saat 15:00'te Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Spor

Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig'in beşinci haftasında Üsküp Spor, deplasmanda Lüleburgaz Adaletspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor

Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig'in dördüncü haftasında Üsküp Spor, deplasmanda Sinanlı Gençlergücü ile karşı karşıya gelecek.

Spor

Üsküp Spor Kulübü, Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig'in ikinci haftasında Osmancık Gençlik Spor Kulübü ile mücadele edecek.

Spor

Süper Amatör Lig 20. haftada Hürriyetspor ile Pınarhisarspor galibiyet için mücadele edecek.

Spor

Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2.Amatör Lig A Grubu'nda heyecan dorukta!