Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilerini gururla duyurdu. Yapılan açıklamada, öğrencilerin milli duygularla kaleme aldıkları eserlerin ödüllendirildiği belirtildi.

Şiir kategorisinde "Hep Payidar Kalacak!" adlı eseriyle birinci olan Arda Çankaya, duygu yüklü şiiriyle jüriyi etkileyerek büyük bir başarı elde etti. Kompozisyon yarışmasında ise "Arşı İnleten Tılsım" adlı yazısıyla birinci olan Cansu Güneş, Türkçe'ye olan hakimiyeti ve derin düşünceleriyle takdir topladı.

Öğrencilerin başarılarının ardında emeği geçen öğretmenler de unutulmadı. Okul yönetimi, öğretmenlerin öğrencileri yönlendirme ve destekleme çabalarını takdirle karşıladı ve teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin edebi yönlerini geliştirmesi, milli değerlere olan duyarlılıklarını artırması ve sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarması bakımından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Haber: Arzu Dursun Atay