Pınarhisar Kaymakamı Enver Özderin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk’ü makamında ağırladı. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde ilçe güvenliği, yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Özderin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek jandarma teşkilatının ilçedeki özverili çalışmalarına dikkat çekti.

Görüşmede, kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların güvenliğinin temini adına yürütülen faaliyetlerin koordinasyon içinde devam ettiği vurgulandı. İl Jandarma Komutanı Eskitürk, Pınarhisar’daki mevcut çalışmalar, saha faaliyetleri ve jandarma birimlerinin ilçe genelindeki görev alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kurumlar arası iletişimin, hizmetlerin etkinliğini artıran önemli bir unsur olduğu her iki tarafça da dile getirildi.

Müdür Özbaş’tan Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı
Müdür Özbaş’tan Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı
İçeriği Görüntüle

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi. Kaymakam Özderin, Komutan Eskitürk’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, ilçede yürütülen çalışmaların iş birliği içinde sürdürüleceğini ifade etti. Bu buluşmanın, Pınarhisar’ın güvenlik ve kamu hizmeti süreçlerine olumlu katkılar sağlayacağı değerlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi