Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi kapsamında her yıl gerçekleştirilen sağlıkta kalite değerlendirmelerinin 2024 yılına ait sürecinin 06 Mayıs 2024 tarihinde başlayacağını duyurdu. Değerlendirme, 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kırklareli’ndeki hastanelerde gerçekleştirilecek.

KEAH Ekibi Yardıma Koştu KEAH Ekibi Yardıma Koştu

Kırklareli’ndeki hastanelerde yapılacak olan sağlıkta kalite değerlendirmeleri öncesinde Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlendi

İl Sağlık Müdürü Cerit başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısına İl Kalite Koordinatörü Esra Bahar ile birlikte Babaeski Devlet Hastanesi'ni temsilen Başhekim Op. Dr. Camettin Atam ve Kalite Direktörü Burcu Çoban, Pınarhisar Hastanesi'ni temsilen Başhekim Dr. Aylin Can ve Kalite Direktörü Ayşe Songül Kurt, Vize Devlet Hastanesi'ni temsilen Başhekim Batuhan Çetin ve Kalite Direktörü Pınar Alçın, Özel Medikent Hastanesi'ni temsilen Sevilay Tınaz, Özel Bir Nefes Hastanesi'ni temsilen Genel Koordinatör İbrahim Turut ve Kalite Direktörü Hatice Arıner katıldı. Toplantıda İl Kalite Değerlendirme süreci için öz değerlendirme planlaması yapıldı.

Haber: H. Murat Taner