Kırklareli'nin sevilen mekânlarından biri olan Teşrif Kafe'nin işletmecisi ve Kırklareli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ecem Sena Erbil’in ağabeyi Can Mert Erbil, Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü'nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Hilal Lofçalı ile dünya evine girdi. Bu mutlu birlikteliğin ilk adımı, Keşan’ın tanınan ailelerinden Lofçalı ailesinin en büyük torunu olan Hilal Lofçalı’nın memleketi olan Keşan’da gerçekleşen kına gecesiyle atıldı.

Kına gecesine; geçmiş dönem Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü Ar-Ge bölümü personelleri, Uçan ve Lofçalı ailelerinin yakınları da katılım sağladı. Özel bir gün olan kına gecesi, geniş bir katılımla ve sevgi dolu anlarla geçti.

Genç çift, 1 Haziran’da Kırklareli’de gerçekleştirilecek düğün için heyecanla gün saymaya başladı. Bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve yakınlarına teşekkür eden Can Mert Erbil ve Hilal Lofçalı, yeni bir hayata birlikte adım atmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorlar.

 Haber: Arzu Dursun Atay 

Kasap Sucuktan Vazgeçilmiyor Kasap Sucuktan Vazgeçilmiyor

Whatsapp Image 2024 05 21 At 12.34.20

Muhabir: Arzu Dursun Atay