İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, partisinin Olağanüstü Kongresi'ne ilişkin önemli bir basın açıklaması yaptı. Kurtuluş, kongrenin, yeni bir yükseliş döneminin başlangıcı olması umudu ve dileğiyle gerçekleştirildiğini belirtti. Partisinin bir lider partisi değil, bir siyasal hareket olduğunu vurgulayan Kurtuluş, parti olarak zorluklarla dolu bir süreçten geçtiklerini ancak cesurlar hareketinin her bir mensubunun bu mücadeleye gururla sahip çıktığını ifade etti.

Kurtuluş, 8 yıllık siyasal hareketin ve 6 yıllık parti tarihlerinin her aşamasında çeşitli zorluklarla karşılaştıklarını ancak buna rağmen hiçbir zaman pes etmediklerini ve mücadelelerinden vazgeçmediklerini dile getirdi. İYİ Parti'nin sorgulama, eleştiri ve gerekli değişimleri gerçekleştirme konusunda kararlı olduğunu belirten Kurtuluş, bu sürecin bir siyasi hareketin doğasında olduğunu ve İYİ Parti'nin bu mücadeleden güçlenerek çıkacağını vurguladı.

  Kurtuluş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şartlar ne olursa olsun, yeni bir yükseliş döneminin başlangıcı olması umudu ve dileği ile Olağanüstü Kongreye ilişkin basın açıklamamdır. Partimiz,bir lider partisi değil bir siyasal harekettir. Bin bir badire atlatarak bu günlere gelen 8 yıllık siyasal hareketimizin,  6 yıllık partimizin ilk gününden bu yana burada olmanın gururu ile maalesef sayılamayacak kadar çok zorluklar atlattığımız, verdiğimiz bu mücadelede cesurlar hareketinin her bir mensubunun,8 yıllık siyasi mücadelesinde neredeyse her bir noktasında haksızlığa uğradığımız, yok sayıldığımız ötekileştirilğimiz ama yine de yılmadan yorulmadan bu yolda yapılan bütün baskılara göğüs gerdiğimiz tabanın mücadelesidir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki... İYİ’ler mutlaka sorgulayacak, eleştirisini yapacak, gerekli değişimleri gerçekleştirmek için de bu mücadelede cevabını da verecektir!  Bu asla unutulmamalıdır. Bu bir siyasi harekettir!  Günübirlik siyasi çıkarların ve şahsi kazanımların peşinde koşanların değil; tüm Türkiye'deki İl,İlçe Başkanlarının ve çok kıymetli yönetim kurullarımızın inancı, azmi, kararlılığı ve çalışkanlığı ile yapılanmıştır.  Olağanüstü kongremiz vatana millete tüm teşkilatlarımıza hayırlı olsun” 

Dağtaş, Başkan Seçen’e Başarılar Diledi Dağtaş, Başkan Seçen’e Başarılar Diledi

Haber: Hacı Murat Taner