Kırklareli Belediyesi Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyami Kesimoğlu, Kırklareli Atatürk Spor Salonunda düzenlediği toplantı ile projelerini açıkladı. Kesimoğlu’nun tanıtımı öncesi sahneye İlçe Belediye Başkan Adayları, Belde Belediye Başkan Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. Daha sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in video mesajları yayınlandı.

Toplantının devamında eşi Sibel Kesimoğlu ile sahneye gelen Kesimoğlu, eşi ile birlikte partilileri selamladı. Konuşmasına Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut’a yüklenerek başlayan Kesimoğlu,  2019 seçimlerinde yaptıkları itirazlara rağmen seçimi alamadıklarını 2024’te de alamayacaklarını söyledi.

"Sayıştay denetçileri üçer üçer geldiler bir şey bulamadılar ama nasılsa bu arkadaşlarımız paraları nerede yediğimizi sordular" Diyen Kesimoğlu, "Şimdi ben soruyorum 128 milyarı nerede yediniz? Tüyü bitmemiş yetimin hakkını nerede yediniz? Söyleyin." diye konuştu.

Pandemide yaptıkları çalışmaları anlatan Kesimoğlu, "Pandemide üç tane maske dağıtamayanlar Belediye mi yönetecek" diye sordu. Kesimoğlu ayrıca, "Fake hesaplarla bana soru sorup durmayın, gelin Özgürlük Meydanı’nda kuralım masaları istediğiniz sorun, istediğinizi de alın gelin ben tek geleceğim" dedi.

Haber: H. Murat Taner