Kırklareli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı olan Mehmet Siyam Kesimoğlu, çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kesimoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kırklareli sokaklarında "umut" maskesi takarak dolaşan kişinin, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın mensubu olduğu iktidarın bir üyesi olduğunu belirtti.

Kesimoğlu'nun açıklamasında dikkat çeken bir nokta ise, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın kendi bakanlığına dezenfektan satarken, Kırklareli Belediyesi'nin kendi ürettiği dezenfektanı ücretsiz olarak halka dağıttığıydı. Kesimoğlu, belediyenin kendi makinesiyle ürettiği dezenfektanın 50.000 litrelik bir miktarının halka ücretsiz olarak dağıtıldığını vurguladı.

Kesimoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili dostlar lütfen unutmayın, bugün “umut” maskesiyle Kırklareli sokaklarında gezen arkadaşın mensubu olduğu iktidarın Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan kendi bakanlığına dezenfektan satarken, kendi makinasıyla kendi üretimini yapan Kırklareli Belediyesi halkına 50.000 litre dezenfektanı ücretsiz dağıtıyordu! Yaptık Yine Yapacağız Kırklareli 2029”

Haber: Arzu Dursun Atay