300 milyon yıldır bu anı bekliyorlar 300 milyon yıldır bu anı bekliyorlar

Mehmet Siyam Kesimoğlu, kayınpederi İlhan Pektaş'ın cenaze törenine katılarak son yolculuğuna uğurladı. Merhumun cenazesi Ankara Karşıya Mezarlığı’ndaki Ahmet Efendi Camiinden kaldırıldı. Kesimoğlu, acılarını paylaşan siyasi dostları ve sevenlerine teşekkür etti.

Törene katılanlar arasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Murat Karayalçın, Genel Başkan Yardımcıları Suat Özçağdaş ve Gökan Zeybek, Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Umut Akdoğan ile Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner gibi önemli isimler yer aldı. Kesimoğlu, katılımcılara teşekkür ederek, kayınpederi İlhan Pektaş’a Allah’tan rahmet diledi.

Kesimoğlu, cenaze töreninin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Babamız, kayınpederim İlhan Pektaş’ı bugün son yolculuğuna uğurladık. Cenaze törenine katılan başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, eski Genel Başkanımız ve babamızın siyasi yol arkadaşı Sayın Murat Karayalçın’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Suat Özçağdaş ve Sayın Gökan Zeybek’e, Milletvekillerimiz Sayın Bülent Tezcan ve Sayın Umut Akdoğan ile Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Can Güner’e şükranlarımı sunuyorum. Babamızın mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin, bir kere daha acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.’’

Haber: H. Murat Taner