Cumhuriyet İlkokulu İlçenin Gururu Oldu Cumhuriyet İlkokulu İlçenin Gururu Oldu

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi, dil becerilerini geliştirmek ve yeni bir dil öğrenmek isteyenler için Fransızca A1 Seviyesi kursu kayıtlarını başlattı. 16 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan kurs, 29 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek ve hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu'nda saat 18:00'de gerçekleştirilecek.

Bu kurs, Fransızca dilini temelden öğrenmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor. Kurs süresince öğrenciler, temel dil bilgisi, kelime dağarcığı ve iletişim becerilerini geliştirtecekler. Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Fransızca A1 Seviyesi kursu kayıtlarımız başlamıştır. Kursumuz 16/04/2024 tarihinde başlayıp 29/05/2024 tarihinde sonlanacaktır. Hafta içi salı, çarşamba perşembe ve cuma günleri saat 18:00’de Hamdi Helvacıoğlu İlkokulundadır.

Tüm kurslarımızı takip etmek ve kayıt için kurumumuza şahsen başvurmanız veya  https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresinden E-devlet girişi yaparak açık olan kurs programlarımızı görüp online kayıt olabilirsiniz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner