Kırklareli merkezde günlük yaşamın en hareketli noktalarından biri olan Öztürk Bulvarı, bugün Belediye ekiplerinin yaptığı yeşil alan bakım çalışmalarıyla daha düzenli bir görünüme kavuştu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bulvarın orta refüjünde çim biçme, bitki bakımı ve çevre temizliği yaptı.

Sabah saatlerinde başlayan çalışmalarda ekipler, çim alanları motorlu çim biçme makinesiyle keserek refüjün genel görünümünü yeniledi. Refüjdeki güller ve diğer bitkilerin çevresindeki yabani otlar temizlendi, düşen yapraklar toplanarak alan düzenli hale getirildi. Çalışmalar sırasında trafik akışı devam ederken, bulvar boyunca ilerleyen ekipler refüjün tamamında bakım yaptı.

725D606C 3C48 43Ae 9Cfe 2F87420Bb44B

Jandarma Komutanı Eskitürk’ten İl Müdürü Özbaş’a Ziyaret
Jandarma Komutanı Eskitürk’ten İl Müdürü Özbaş’a Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Kırklareli kent merkezinin ana arterlerinden biri olan Öztürk Bulvarı'ndaki bu çalışma, yol estetiğinin korunması ve yeşil alanların mevsimsel ihtiyaçlarına göre düzenlenmesi amacıyla gerçekleştirildi. Ekiplerin gün boyunca farklı noktalarda da benzer bakım faaliyetlerini sürdürdüğü gözlendi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner