Kırklarelili emekliler için sevindirici bir haber geldi. Bayram ikramiyeleri ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Ramazan Bayramı öncesinde Türkiye genelinde beklenen bayram ikramiyeleri, Emekli Sandığı 4(c), Sosyal Sigortalar Kurumu 4(a) - SSK ve Bağ-Kur 4(b) kapsamında aylık alan vatandaşları kapsıyor. Ödemeler, 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve emekli vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak.

Kırklarelililer Yağmurlu Bir Haftaya Başladı Kırklarelililer Yağmurlu Bir Haftaya Başladı

SSK kapsamında gelir ve aylık alanların ödeme günleri şu şekilde belirlendi: 17 ve 18 olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21, 22 olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25, 26 olanlara ise 4 Nisan tarihlerinde ödeme yapılacak.

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamı 5 Nisan'da ödenecek. Emekli Sandığı'ndan aylık alanlar için ise her ayın 1 ile 5’i arasında ödeme günleri belirlendi. Buna göre, 1 ve 2 olanlara 2 Nisan'da ödeme yapılacak. 3, 4 ve 5 olanlara ise aylıkları ile birlikte aynı gün içinde, 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyeleri ödenecek. Emekliler, bu ödemelerle birlikte bayram öncesinde maddi destek almanın sevincini yaşayacaklar.

Haber: Hacı Murat Taner