Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, 116 Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında il genelinde sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla çeşitli branşlarda uzman hekimlerin görevlendirilmesini duyurdu. Bu kapsamda, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 Göğüs Cerrahisi Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı atandı.

Çölyak Haftası Farkındalık Etkinlikleri Düzenlendi Çölyak Haftası Farkındalık Etkinlikleri Düzenlendi

Babaeski Devlet Hastanesi'ne ise 1 Aile Hekimliği Uzmanı görevlendirildi.  Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne de 1 Aile Hekimliği Uzmanı atandı. Pehlivanköy Toplum Sağlığı Merkezi'ne ise 2 Tabip kadrosu tahsis edilmiştir. Ayrıca, Vize KKK 41. Komando Tugayı 2. Komando Taburu'na da 1 Tabip görevlendirildi.

Bu atamalar, il genelinde sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına ve vatandaşların daha iyi sağlık hizmetlerine erişimine katkı sağlayacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere, ilgili bakanlık yetkililerine yapılan atamalarda gösterdikleri özen ve dikkat için teşekkür edildi.

Haber: Arzu Dursun Atay