Kofçaz Kaymakamı Seda Ünlü, Belediye Başkanı Levent Şenol ve ilgili kurum amirleri ile birlikte 7/24 esasıyla görev yapan jandarma ve polis ekiplerini yol kontrol noktasında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, görev başındaki güvenlik güçlerinin Ramazan Bayramı tebrik edildi.

Kaymakam Ünlü, ziyaret sırasında güvenlik güçlerinin büyük bir fedakârlık ve özveriyle görev yaptığını belirterek, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında üstlendikleri sorumluluğun önemine dikkat çekti. Bayram günlerinde dahi görevlerinin başında olan personelin, kamu düzeninin sağlanmasında kritik bir rol üstlendiğini ifade etti.

Çağla Atıştırmalık Olarak Tercih Ediliyor
Çağla Atıştırmalık Olarak Tercih Ediliyor
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında jandarma ve polis ekiplerine görevlerinde başarı ve kolaylıklar dilendi. Yetkililer, bu tür ziyaretlerin moral ve motivasyon açısından önemli olduğunu vurgulayarak, güvenlik güçlerine desteklerinin devam edeceğini belirtti

Kaynak: Haber Merkezi