Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu

Kofçaz ilçesinde Arıcılık Kayıt Sistemine Kayıtlı ve aktif olarak arıcılık faaliyetlerini sürdüren 47 üreticiye yönelik temel petek alım projesi kapsamında dağıtım töreni gerçekleştirildi. Kırklareli İl Özel İdaresi'nin desteklediği ve %80 hibe ile yürütülen proje, Kofçaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirildi.

Törene, Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, İl Tarım ve Orman Müdürü Yardımcısı Onur Karadağ, Kofçaz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yalçın Acar, şube müdürleri ve teknik personeller katıldı. Dağıtım töreni, Kofçaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde düzenlenerek hak sahibi üreticilere peteklerin teslimi yapıldı.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kofçaz ilçemizde temel petek alımı projesi petek dağıtım töreni gerçekleşti. Kırklareli İl Özel İdaresi Destekli olarak Kofçaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz bünyesinde uygulanan %80 hibeli "Temel Petek Alım Projesi" kapsamında Arıcılık Kayıt Sistemine Kayıtlı ve aktif olarak arıcılığa devam eden 47 üreticimize toplam 1080 kg petek Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, İl Tarım ve Orman Müdürü Yardımcısı Onur Karadağ, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yalçın Acar ile şube müdürleri ve teknik personellerin katılımıyla Kofçaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzde düzenlenen törenle hak sahibi üreticilere dağıtılmıştır.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay