Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Lüleburgaz  Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından önemli bir eğitim programına imza attı. Bu kapsamda, Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulu'nda çocukları eğitim gören ebeveynlere yönelik bir Aile Eğitim Programı düzenlendi.

Eğitim programı, "Davranış Problemleri ve Başa Çıkma Yolları" başlığı altında gerçekleştirildi. Program, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli uzman personel tarafından yürütüldü. Ebeveynlere çocukların davranış problemleriyle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda bilgi verilirken, sağlıklı iletişim ve çözüm odaklı yaklaşımların önemi üzerinde duruldu.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Eğitim Birimimizde görevli personelimiz tarafından Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulunda çocuğu öğrenim gören ebeveynlere Aile Eğitim Programı kapsamında “Davranış Problemleri ve Başa Çıkma Yolları” eğitimi verilmiştir.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay