Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yeni bir işletme daha hizmete girdi. 39 Burda AVM’de kapılarını açan La Gelateria isimli işletmenin açılışı, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, MHP İlçe Başkanı Tacettin Altay ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.
Açılış kurdelesi dualarla kesilirken, işletmenin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda katkı sunması temennisinde bulunuldu. Milletvekili Sarıçam ve ilçe teşkilatları, işletme sahiplerine bol kazançlar ve bereketli bir sezon diledi.
Lüleburgazlı vatandaşların uğrak noktalarından biri olması beklenen La Gelateria, zengin dondurma çeşitleriyle bölgeye lezzet katmayı hedefliyor. Açılışa katılan protokol üyeleri de işletmeyi gezerek hayırlı olsun dileklerini iletti.