Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, 31 Mart seçimleri için seçim kampanyası kapsamında yoğun bir tempo içinde çalışmalarını sürdürüyor. İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Başkanı Tacettin Altay liderliğindeki MHP teşkilat mensupları, Lüleburgaz'a bağlı Çiftlikköy, Akçaköy, Küçükkarıştıran ve Yenibedir köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretlerde, MHP temsilcileri "Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız" sloganını benimseyerek, köy sakinlerine seçim öncesi destek talebinde bulundu. Köylülerle samimi sohbetler gerçekleştiren MHP ekibi, seçim sürecinde hemşehrilerinin görüşlerini dinledi ve projelerini paylaştı.

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız, İlçe Başkanımız Sn. Tacettin Altay ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte; ‘Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız’ dedik. Lüleburgaz Çiftlikköy, Akçaköy, Küçükkarıştıran, Yenibedir köylerini ziyaret ettik. Çıktığımız bu kutlu yolda, 31 Mart seçimleri için desteklerini hemşehrilerimizin samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay