Karasu, Lüleburgaz’da Muhtarlarla Buluştu Karasu, Lüleburgaz’da Muhtarlarla Buluştu

Kofçaz İlçe Başkanlığı, sosyal dayanışmayı pekiştirmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla Kocayazı Köyü'nde düzenlenen iftar programına katıldı. İlçe Başkanı Süleyman Engin, yönetim kurulu üyeleri ve Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Köy Muhtarı Sercan Koç'un ev sahipliğinde gerçekleşen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Katılımcılar arasında samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı, Kofçaz MHP İlçe Başkanlığı'nın vatandaşlarla olan etkileşimini arttırması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

MHP Kofçaz ilçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kocayazı Köyü’müzde Köy Muhtarımız Sercan Koç’un düzenlemiş olduğu İftar programına Kofçaz MHP İlçe Başkanımız Süleyman Engin, yönetim kurulu üyelerimiz Kofçaz MHP Belediye Başkanımız Levent Şenol ile birlikte katılım sağladık. Bu vesile ile vatandaşlarımızla muhabbet etme imkanı bulduk.  Bu güzel iftar programını düzenleyen Sercan Koç’a ve emeği geçen bütün gençlere ilçe teşkilatımız adına teşekkür ederiz. Allah kabul etsin.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner