Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz’da gerçekleştirilen bir düğün töreninde vatandaşlarla bir araya geldi. Özkan, CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Yeşim Güney’in oğlu Uğur ile Aleyna’nın düğün törenine katılarak ailelerin sevincini paylaştı.

Bu Çocuklar Bunu Hak Etmiyor
Bu Çocuklar Bunu Hak Etmiyor
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Özkan, törende yaptığı açıklamada, genç çiftin mutluluğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karakulak ve Güney ailelerini tebrik eden Özkan, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birinin böylesi özel günlerde ortaya çıktığını vurguladı.

Özkan, “Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Yöneticimiz Sayın Yeşim Güney’in oğlu Uğur ile Aleyna kızımızın düğün törenine katıldım. Karakulak ve Güney ailelerini kutlar, genç çiftimiz Aleyna ve Uğur’un bugün yaşadıkları mutluluğun bir ömür boyu sürmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Törende, ailelerin ve davetlilerin yoğun katılımı dikkat çekerken, genç çiftin bu özel günü coşkuyla kutlandı.

Kaynak: Haber Merkezi