AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Kardiyoloji ve Ortopedi servislerinde yatan hastalarla bir araya gelen Sarıçam, geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında hastane personeliyle de görüşen Sarıçam, yürütülen sağlık hizmetleri ve hastane koşulları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Sarıçam, vatandaşların moral ve motivasyonunun tedavi sürecinde büyük önem taşıdığını belirterek, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür etti. Ziyaret ettiği hastalarla yakından ilgilenen Sarıçam, kısa süre içinde sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

''Tahminlere göre 2030 yılında 512 milyon insan açlıkla mücadele edecek ''
''Tahminlere göre 2030 yılında 512 milyon insan açlıkla mücadele edecek ''
İçeriği Görüntüle

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Sarıçam, sağlık alanında yapılan yatırımların ve hizmetlerin vatandaşların yaşam kalitesine doğrudan katkı sağladığını vurguladı. Kırklareli’nde sağlık hizmetlerinin gelişmesi için desteklerinin süreceğini belirten Sarıçam, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi