Ağlamakla gülmek kardeşmiş ya tüm duygusallığıyla da bu işte.

Amatör sevda, amatör tutku, amatör aşk. Tüm amatör takımları antrenörleri ve hocaları İmparator. Tüm başkanları Kral. Amatör yöneticilik, çalıştırıcılık zor zanaat.

Nadırlıspor Başkanın bir sözü var;

"Benim iki çocuğum var ama üçüncüsü de bu takım"

İşte konunun özeti bu...

Sevmek yürek ister, sevmek cesaret işidir. İştir işte sevmek iş. Bağlılık gerektirir. İtaat gerektirir. Selam olsun tüm tutkusuyla bu işe gönül vermiş başkan, antrenör ve yöneticilere...

Kale Arkasından neler izledik neler? Neler gördük neler?

Alpullu Şeker Stadı... Buram tarih kokan her köşesinde herkesin mutlaka bir anısının olduğu tarihi stat. Alpullu Gençlikspor- Katranca Kartalspor maçını izledik burada, 2 hafta önce 5:1 Alpullu Gençlikspor kazandı.

Maç, skor, stat, forma, top vs. her şey bir kenara… Bir şey dikkatimizi çekti. Özenerek, imrenerek gördük. Çok hoşumuza gitti. Alpullu Belediye başkanı Sayın Erhan Ceylan.

Maç bitmiş herkes dağılıyor... Stadın çıkışında jandarma bekleyen kalabalığı uzaklaştırıyor. Ve tek bir ses yükseldi. Net bir ses. Bizimde dikkatimizi çeken bir ses.

Başkan Erhan Ceylan; "Arkadaşlar buradan dağılın. Maç bitti. Tamam kazandınız. Gidin başka yerde kutlayın. Buradan rakip takım çıkacak."

Ne kadar güzel bir hareket ne kadar büyük bir incelik. Adam ben Belediye Başkanıyım deyip gitmiyor. Koltuk görevlilerine, Jandarmaya resmen yardım ediyor.

Bizde amatör takım yöneticisiyiz. Çok maç oynadık, çok deplasman gördük, çok yere gittik.

Ama hiçbir yerde Başkan Ceylan gibi bir mülki amirin bu denli kendi belde takımının taraftarına, rakibi korumaya yönelik hareketini görmedik. Çok çok hoşumuza gitti. Erhan Ceylan'ın Alpullu Gençlikspor için çok yardım ettiğini duyuyorduk.

Ancak Fiili olarak da bu kadar sahipleneceğini resmen bu şekilde hizmet edeceğini hiç düşünmedik. Helal olsun başkana belde gençleri de kendisini belli ki seviyor ve başkanın uyarılarını hemen dikkate alarak oradan uzaklaştılar. Ne büyük alçak gönüllülük. Tekrar tebrikler Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan.

Umuyor ve arzu ediyoruz ki Başkan Ceylan, daha çok uzun yıllar Belediye başkanlığı yapsın ve Alpullu Gençlikspor kulübü de belde halkı da bundan faydalansın.

İnşallah örnekleri çoğalır. Her ilçe, belde, mahalle ve köy mülki amirlerinden de bu hareketleri, bu yaklaşımları görürüz.

Teşekkürler Erhan Ceylan Başkan.