Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, erkek yatılı hafızlık Kur'an kursu öğrencilerinin her gün saat 16:00'da Lüleburgaz Kurtuluş Camii'nde mukabele programına devam ettiğini duyurdu. Müftülük, bu programın Kur'an eğitimi alan öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Ayrıca, Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Lüleburgaz şubesi aracılığıyla zekat, fitre ve bağışların toplandığını ve bu kaynakların Lüleburgaz'da bulunan ihtiyaç sahiplerine ve hafızlara ulaştırıldığını duyurdu. Yardımseverlerin katkılarının önemine vurgu yapılırken, yapılan ibadetlerin kabul olması temenni edildi.

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Erkek yatılı hafızlık Kur'an kursu öğrencilerimiz her gün saat 16:00'da Lüleburgaz Kurtuluş Camii'nde mukabeleye devam etmektedir. Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Lüleburgaz şubesi aracılığıyla zekat, fitre, bağışlarınızı Lüleburgaz'da bulunan ihtiyaç sahiplerine ve hafızlarımıza ulaştırıyoruz. Cenab-ı Hak tüm ibadetlerinizi kabul eylesin.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay