Lüleburgaz Müftülüğü, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarının sonuçlarını açıkladı. Ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmalarda ödüle layık görülen isimler belirlendi.

Resim dalında TEK Güzel Sanatlar Lisesi'nden Cansel Baran, şiir dalında ise Evrensekiz Ortaokulu'ndan Anıl Arda ödüle layık görüldü. Değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, her iki dalda da başvuruların yarışma kriterlerine uygun olduğu tespit edildi ve öğrencilerin eserleri ödül almaya hak kazandı.

Lüleburgaz Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Müftülüğümüzce "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında; ortaokul öğrencileri arasında ödüllü ezbere şiir okuma, lise öğrencileri arasında ödüllü resim yapma yarışmalarına İlçe Müftülüğümüze 1 (bir) resim ve 1 (Bir) ezbere şiir okumak üzere başvuru olmuştur.“Değerlendirme Komisyon’’u Başkan ve üyelerince her iki daldaki başvurular değerlendirilmiş ve yarışma kriterlerine uygun olduğu tespit edilmiş olup, ödüle layık görülen öğrencilerin isimleri aşağıda sunulmuştur.

Resim TEK Güzel Sanatlar Lisesi Cansel Baran 11/A

Şiir Evrensekiz Ortaokulu Anıl Arda 6/A ’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay