Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Dünya Süt Günü dolayısıyla Vize ilçesine bağlı Evrenli Köyü İlkokulu'nda öğrencilere özel bir etkinlik düzenledi. İlçe Müdürü Zeynep Şeyda Gürsu ve teknik personellerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrencilere sütün önemi ve gıda israfı konularında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Sunumun ardından öğrencilere süt ikram edildi ve onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Bu etkinlikle, öğrencilere sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak ve sütün önemini vurgulamak amaçlandı.

Lüleburgaz'da engelli rampası krizi Lüleburgaz'da engelli rampası krizi

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, toplumun sağlığını ve beslenme bilincini artırmak adına benzer etkinliklere devam edeceğini belirtti. Dünya Süt Günü'nü kutlayarak, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti. Yapılan açıklamada, ‘’Dünya Süt Günü’müz kutlu olsun. Vize ilçemizde “Dünya Süt Günü” sebebiyle Evrenli Köyü İlkokulunda, İlçe Müdürümüz Zeynep Şeyda Gürsu ve teknik personellerimizle birlikte öğrencilerimize, sütün önemi ve gıda israfı konularında sunum yapıldı. Sunum sonrasında öğrencilerimize süt ikram edildi.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner