Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı

Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ercan Dinkler ve dernek üyeleri, İnece Belediye Başkanı İlhan Arı’yı ziyaret etti. Dernek olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Arı’ya bilgi veren Dinkler, derneğin faaliyetleri ve gelecekte yapılması planlanan etkinlikler üzerinde durdu.

Başkan Dinkler, ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği olarak bugün ikinci ziyaretimiz İnece Belediye Başkanı Sayın İlhan Arı idi. Kendisine derneğimiz hakkında ve çalışmalarından bahsettik. İlerleyen zamanlarda ortak etkinlik yapmak için çalışmalar yapacağız. Sayın İlhan Arı başkanıma İnece’de yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, derneğin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, engelli bireylerin yaşam kalitesinin artırılması adına her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade etti. Başkan Arı, dernekle birlikte yapılacak ortak etkinliklerin ve projelerin, engelli bireylerin sosyal hayatta daha aktif olmalarına katkı sağlayacağını vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner