Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Erol Özkan, TMMOB'un 48. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özkan, genel kurulun Ankara'da gerçekleştirildiğini belirtti ve bu önemli etkinliğe delege olarak katıldığını ifade etti. Delege olarak genel kurula katılarak, kuruluşun işleyişine katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, Pazar günü yapılan seçimlerde oy kullandıklarını ve yeni dönem için belirlenen yöneticilere destek verdiklerini dile getirdi.

Özkan, yeni dönemde seçilen yöneticilerin meslek alanlarını iyileştirme yönünde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. TMMOB'un misyonu ve vizyonu doğrultusunda meslek alanlarının geliştirilmesi için yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, meslektaşlarını da bu çalışmalara katkı vermeye ve birlikte hareket etmeye çağırdı.

Özkan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) 48. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri Ankara'da yapıldı. Genel kurula delege olarak katılarak, katkı ve destek vermeye çalıştık. Pazar günü yapılan seçimlerde de oyumuzu kullanarak, yeni dönem için yöneticilerimizi seçtik. Seçilerek yönetim organlarında görev alan tüm meslektaşlarımı kutlar, meslek alanlarımızı iyileştirme yönünde yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim.”

Haber: Arzu Dursun Atay 

Muhabir: Arzu Dursun Atay