Pehlivanköy Kaymakamlığı, Kaymakam Fatma Ballı'nın başkanlığında Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Olağanüstü Meclis Toplantısı düzenledi. Toplantıda, 2024 yılında köylere yönelik yapılacak iş ve işlemler değerlendirildi.

Toplantıya KHGB Müdürü Yusuf Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Arif Akdoğan ve Tunahan Gök ile birlikte köy muhtarları da katıldı. Kaymakam Fatma Ballı'nın yönettiği toplantıda, köylerin ihtiyaçları ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Trakya Şubesi'nde Seçim Heyecanı Başlıyor Trakya Şubesi'nde Seçim Heyecanı Başlıyor

KHGB Olağanüstü Meclis Toplantısı'nda, köylerin temel ihtiyaçlarının karşılanması için atılacak adımlar ele alındı. Ayrıca, 2024 yılı için planlanan projeler değerlendirilerek, öncelikli işler belirlendi.

Pehlivanköy Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kaymakamımız Sn. Fatma Ballı’nın başkanlığında KHGB Olağanüstü Meclis Toplantısı yapıldı. Köylerimize yönelik 2024 yılında yapılacak iş ve işlemlerin değerlendirildiği toplantıya KHGB Müdürü Yusuf Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Arif Akdoğan, Tunahan Gök ve Köy Muhtarları katıldı.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay