İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Hemşehrilerine seslenen Başkan Erdem, Ramazan-ı Şerif ayının sonuna gelinmesi dolayısıyla tüm İğneadalıların Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutladı. Başkan Erdem ayrıca, bayram boyunca daha iyi hizmet verebilmek adına tüm belediye personelinin sahada olacağını duyurdu.

Başkan Erdem, bayramın ikinci günü saat 12:00 ile 15:00 arasında belediye binasında düzenlenecek olan bayramlaşma etkinliğine tüm hemşehrilerini davet etti. Bu etkinlikte bir araya gelerek bayram sevincini paylaşacaklarını belirten Başkan Erdem, İğneada halkını bu özel dönemde yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Başkan Erdem, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; ‘’Kıymetli hemşehrilerim. Sevgili İğneadalılar. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif ayının sonuna geldik. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramı’nı canı gönülden kutlar, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.

Bayram müddetince sizlere daha iyi hizmet vermek için tüm belediye personelimiz sahada olacak. Bizler de bayramın ikinci günü 12:00 ile 15:00 arasında burada bulunacağız. Sizleri bayramlaşma merasimine beklerim. Şimdilik kalın sağlıcakla.’’

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay