AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, geleneksel hale getirdiği “Sabah Namazı Buluşmaları”nı bu hafta Kurtuluş Camii’nde gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve teşkilat mensupları, sabahın erken saatlerinde cami cemaatinin de katılımıyla manevi bir atmosferde namazlarını eda etti.
Programda, sabahın huzur dolu vakitlerinde bir araya gelmenin hem bireysel hem toplumsal anlamda önemli bir bağ kurduğu ifade edildi. İlçe Başkanı Kayalı ve beraberindekiler, namazın ardından cami cemaati ile sohbet ederek vatandaşların taleplerini, düşüncelerini ve gündeme dair değerlendirmelerini dinledi.
Kurtuluş Camii’nde gerçekleşen buluşma, samimi bir ortamda sürdü. Cemaatle yapılan sohbetlerde birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi. Teşkilat üyeleri, vatandaşlarla birebir temas kurarak hem manevi atmosferi paylaştı hem de yerel konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Sabah Namazı Buluşmaları. Sabah namazı buluşmaları kapsamında, bu hafta sabah namazımızı İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte; Kurtuluş Camii'nde eda ettik. Namaz sonrası cami cemaati ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun.” ifadesiyle buluşmanın manevi yönü ön plana çıkarıldı.
Haber Merkezi





